Welpen

Ben je in de leeftijd van zeven tot elf jaar dan kom je bij de Welpen. De Welpen zijn een gemengde groep van meisjes en jongens. Bij de Welpen spelen de kinderen binnen en buiten, ravotten op ons grasveld of in het Hoofdkwartier! Ze gaan naar het bos of dorp onder begeleiding.

Ze krijgen namelijk de kans en de ruimte om lekker wild te doen in een veilige omgeving. Welke activiteiten worden er bij de Welpen zoal gedaan, ze lopen speurtochten, doen spelletjes, knutselen, houden een playback show, ze gaan zwemmen, leren al een beetje koken en sjorren. Ze doen mee met Heitje voor een Karweitje.

Tevens is er elk jaar een Herdertjestocht, St. Joris dag en het Kuitersbal waar de Welpen in contact komen met de andere speltakken binnen onze scouting groep. Verder doen de Welpen elk jaar mee met de Dwekdag, dit een spelendag voor alle Welpen, Kabouter en Dolfijnen groepen uit onze regio.

Kortom een gevarieerd programma bieden we de kinderen aan. Onze Welpen mogen helemaal zichzelf zijn. Geloofsovertuiging, cultuur, of een kind dat ietsje meer aandacht nodig heeft dan een ander, iedereen kan en mag meedoen! Ieder kind is bij de Welpen welkom om op een leuke, avontuurlijke manier zijn of haar mogelijkheden te ontdekken. En natuurlijk is er elk jaar een waanzinnig leuk zomerkamp!

 

Welpenleiding in seizoen 2021/2022

Chrissy Beurskens (Penningmeester)

Loek Meevissen (Teamleider)

Alisa Dörenberg

Lindsey Dörenberg

Melissa Pennings 

 

could not open XML input